Logo met Slogan.jpg
Hoofding laag

Valesca Langenberg

Valesca Langenberg
Fysiotherapeut i.o.

Valesca_300px.jpg

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beschikbaar: vr

  • Fysiotherapeut i.o.
  • FysioSport trainer
  • Pilates instructrice


Mijn passie is om samen met mensen te werken, ze te helpen en ze op hun gemak te stellen. Het vak biedt mij verschillende dingen: ik blijf mezelf ontwikkelen, ga graag uitdagingen aan en ik leer samen te werken zowel met patiënten als collega's.

Op dit moment ben ik derdejaars studente aan de opleiding fysiotherapie. Sinds september 2021 ben ik werkzaam bij FysioAmersfoort en geef ik op de vrijdagavonden de FysioSport lessen. Ik sta op dit moment nog aan het begin van mijn carrière en ben mijzelf hierdoor nog aan het oriënteren en ontwikkelen binnen het vakgebied. Ik heb dit jaar mijn pilates diploma behaald, hierdoor ben ik ook inzetbaar voor de pilates lessen binnen FysioAmersfoort.

In mijn vrije tijd houd ik ervan om te gaan rijden op mijn motor. Dan maak ik lange en mooie ritten en zoek ik de uitdagingen op. Het koken van een lekkere maaltijd voor mijn familie vind ik erg leuk om te doen. Als ontspanning wandel ik graag met mijn hond, ga ik naar de sportschool of dans ik op een lekker nummer.

 

FysioAmersfoort
Schothorsterlaan 80
3822 NB  Amersfoort

FysioAmersfoort
Zuivelhof 2
3828 CW  Hoogland

PLAN AFSPRAAK
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t: 033 48 00 942

© 2021 -   FysioAmersfoort  |  realisatie: Nojz Creatieve Communicatie  |  Alle rechten voorbehouden