Perfect Pilates

Perfect Pilates

Op dit moment is er een ledenstop in verband met volle groepen. Het is ook niet meer mogelijk om op de wachtlijst geplaatst te worden. 

Algemeen

Perfect Pilates is een training voor de houding van het hele lichaam. Door de diepgelegen rompspieren te trainen, verbetert de stabiliteit van de wervelkolom en het bekken. Dit gebeurt door middel van grondoefeningen voor rug, buik, billen, benen en armen.

Voor wie?

Perfect Pilates is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan op eigen niveau op verantwoorde wijze werken aan een sterker, leniger en strakker lichaam.

Introductie cursussen

De cursussen worden in kleine groepjes gegeven van maximaal 8 personen, zodat we iedereen voldoende kunnen bijsturen en controleren. De introductiecursus bestaat uit 8 lessen onder begeleiding van een gespecialiseerd fysiotherapeut. U kunt kennis maken met de basisprincipes van Perfect Pilates en u leert de eerste reeks oefeningen.

Gevorderden lessen

Heeft u de smaak te pakken na de introductiecursus? Dan kunt u deelnemen aan de gevorderden lessen. In deze lessen wordt meer verwacht van uw lenigheid, kracht en stabiliteit. Natuurlijk dagen we ieder op eigen niveau uit. Mocht u herstellende zijn van blessures dan geven we advies welke variatie voor u het meest geschikt is.

Waar en wanneer?

De Perfect Pilates lessen worden gegeven op de locatie Schothorsterlaan 80, te Amersfoort. Er zijn vele groepen verdeeld over ochtenden en avonden verdeeld bijna elke dag van de week. Om u zoveel mogelijk gelegenheden te geven om een les te volgen.

Voor verdere informatie en aanmelden:
033-4800942 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

FysioAmersfoort
Schothorsterlaan 80
3822 NB  Amersfoort

FysioAmersfoort
Zuivelhof 2
3828 CW  Hoogland

PLAN AFSPRAAK
e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
t: 033 48 00 942

© 2021 -   FysioAmersfoort  |  realisatie: Nojz Creatieve Communicatie  |  Alle rechten voorbehouden