Skip to main content
banner-intro
beweegt mensen!
FysioAmersfoort
s04
s01
banner-echografie
s02

Welkom bij FysioAmersfoort

Fijn dat u onze website bezoekt!

Wilt u een afspraak maken? Klik op  'PLAN AFSPRAAK' en volg de instructies op het scherm.

Liever persoonijk contact om een afspraak te maken? Geen punt, we zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 033-48 00 942. Even langskomen kan uiteraard ook!

Graag ontvangen we u op een van onze locaties!

 

Maike Reijers

Maike Reijers
Fysiotherapeut

Maike_300px.jpg

e:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Beschikbaar: ma, di, wo, do, vr

  • Eigenaar
  • Fysiotherapeut
  • Manueel therapeut (MSc)
  • Fasciatherapeut level A, B en C
  • Kaak/aangezicht/schedel specialist
  • Centraal neurologische aandoeningen

BIG nr.: 09065127804


In 2006 ben ik afgestudeerd aan de Hogeschool Utrecht en in 2007 in dienst gekomen bij FysioAmersfoort en sinds maart 2020 ben ik mede-eigenaar.

Daarnaast heb in 2009 de studie Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort afgerond en heb ik cursussen voor Fasciatherapie, centraal neurologische aandoeningen en kaak, aangezicht en schedel gevolgd.

Wat ik mooi vind aan mijn vak als therapeut is om samen met mijn patiënt te kijken wat iemand nodig heeft om beter en fijner te kunnen functioneren in zijn of haar dagelijks leven en zo het meest er uit kan halen.

Nog een mooi aspect van het vak is dat ik mag werken met mensen die allemaal van elkaar verschillen met uiteenlopende klachten en dat zorgt voor afwisseling, maar ook persoonlijke ontwikkeling.

In mijn vrije tijd fiets en fitness ik regelmatig, verder houd ik van een goed boek, tuinieren en zoek de gezelligheid van vrienden en familie op.