Skip to main content
banner-intro
beweegt mensen!
FysioAmersfoort
s04
s01
banner-echografie
s02

Welkom bij FysioAmersfoort

Fijn dat u onze website bezoekt!

Wilt u een afspraak maken? Klik op  'PLAN AFSPRAAK' en volg de instructies op het scherm.

Liever persoonijk contact om een afspraak te maken? Geen punt, we zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 033-48 00 942. Even langskomen kan uiteraard ook!

Graag ontvangen we u op een van onze locaties!

 

Fysio Amersfoort breidt uit

PERSBERICHT

Maatschap FysioAmersfoort (MFA) neemt per 1 april 2023 de twee vestigingen van Fysiotherapiepraktijk Kennis over. Kennis is gevestigd aan de Van Boetzelaarlaan in Hoogland en aan de Palladijnenweg in Amersfoort. Door de overname beschikt MFA over in totaal vier vestigingen in Amersfoort/Hoogland.

Het MFA-team, geleid door Bobby Vonk en Maike Reijers, is uitgebreid met vier ervaren fysiotherapeuten die de twee overgenomen praktijken zullen voortzetten. Behalve de naam en het telefoonnummer verandert er voor de vaste klanten van fysiotherapiepraktijk Kennis nauwelijks iets.

MFA is een breed gespecialiseerde fysiotherapiepraktijk in Amersfoort/Hoogland en levert op laagdrempelige wijze zorg in herstel of preventie als het gaat om lichaamsbeweging. Daarnaast adviseert het bedrijven over het bewust omgaan met fysieke belasting op de werkplek. Bij MFA is iedereen welkom, met of zonder verwijzing van de (huis)arts. Afspraken kunnen worden gemaakt op werkdagen tijdens kantooruren, maar ook daarbuiten, zodat behandeling voor of na het werk mogelijk is.