Skip to main content
banner-intro
beweegt mensen!
FysioAmersfoort
s04
s01
banner-echografie
s02

Welkom bij FysioAmersfoort

Fijn dat u onze website bezoekt!

Wilt u een afspraak maken? Klik op  'PLAN AFSPRAAK' en volg de instructies op het scherm.

Liever persoonijk contact om een afspraak te maken? Geen punt, we zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 033-48 00 942. Even langskomen kan uiteraard ook!

Graag ontvangen we u op een van onze locaties!

 

Heropening FysioAmersfoort

Vrijdag 1 september was de heropening van FysioAmersfoort aan de Schothorsterlaan. Voor deze heropening kwam oud-schaatser Ard Schenk e.e.a. vertellen over de Matrix Fitness, waar hij ambassadeur van is.
 

Een stukje historie
Simon van Valkenhoef is in 1980, aan de huidige locatie Zuivelhof 2 in Hoogland begonnen. Enkele jaren later kwam Dick Molenaar erbij. Dick en Simon kwamen samen met een uitbreiding per 1 april 2000 aan de Schothorsterlaan met FysioSport. In 2010 is Simon met pensioen gegaan en Dick nam het over. Op 1 maart 2020 namen Bobby en Maike het stokje van hem over.

 

EGYM en waarom?
Na deze tijd hebben wij gewerkt aan een geheel nieuw concept. Na veel praten, rekenen, uitwerken, bedenken en overleggen kwamen wij tot de conclusie dat een verbouwing noodzakelijk was. Met veel stof, geurtjes, geduld, lawaai, overstapjes, vervallen lessen enz. is het gelukt om iets heel moois neer te zetten. Dit hele proces heeft in het afgelopen jaar een fijne samenwerking opgeleverd met Matrix Fitness en Unique Teams.
Wij hebben gekozen voor EGYM en waarom?

  • Zowel recreatief als voor revalidatie geschikt;
  • Laagdrempelig, met de allernieuwste techniek;
  • Uitdagend door periodiek hertesten, spelvorm, individueel en in groepsverband;
  • Voor iedereen geschikt, jong en oud, van basis tot superfit;
  • Toekomstbestendig, meer variatie/mogelijkheden.

Inmiddels hebben wij een goed team van 20 collega's, waarvan 15 fysiotherapeuten, met vele verschillende specialisaties.

Een leuk filpmje van de middag:

https://youtu.be/n21b6xleUxY