Skip to main content
banner-intro
beweegt mensen!
FysioAmersfoort
s04
s01
banner-echografie
s02

Welkom bij FysioAmersfoort

Fijn dat u onze website bezoekt!

Wilt u een afspraak maken? Klik op  'PLAN AFSPRAAK' en volg de instructies op het scherm.

Liever persoonijk contact om een afspraak te maken? Geen punt, we zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur: 033-48 00 942. Even langskomen kan uiteraard ook!

Graag ontvangen we u op een van onze locaties!

 

Voortgang verbouwing

Nieuwsbrief 6

Maandag 20 november is de laatste fase van de verbouwing ingegaan. De heren van Bouwbedrijf de Kei zijn aan de gevel aan de zijkant begonnen om de ramen te plaatsen voor de behandelkamers boven.

23 11 23.0  23 11 23.3

 Maandag 27 november is er begonnen met stuken op de bovenverdieping. De wanden zijn in de kamers nu mooi egaal en zijn klaar om te worden geschilderd.

Vanaf maandag 4 december kunnen de kamers boven weer in gebruik worden genomen. Op deze dag gaat ook de van Boetzelaerlaan in Hoogland over naar de Schothorsterlaan.

Vrijdagavond 24 november heeft Lisanne afscheid genomen, Jitze zal haar groepen op de vrijdagavond overnemen. We wensen Lisanne heel veel geluk in de toekomst.

 Lisanne

 

ACTIE Bring a friend:

Voor iedereen die die een nieuw lid aanbrengt ontvangt 1 maand gratis sporten. Ook het lid dat u aanbrengt ontvangt 1 maand gratis sporten. Deze actie is geldig t/m 30-11-2024.

 Afwijkende openingstijden:

Vrijdag 22 december sluiten wij om 15.00 uur

 

 Met sportieve groet,

Annelies, Bobby, Daniëlle, Dieneke, Floor, Jeroen, Jitze, Joey, Jolanda, Joyce, Kevin, Kim, Leon, Lisa, Maike, Melanie, Niels, Rob, Saskia en Willeke